Aktiv ekonomisk rådgivning

Valorem startade sin verksamhet 2007 av Håkan och Anders. De bodde i samma bostadsrättsförening i Gamla Stan i Stockholm. De konstaterade att den service som deras egen förvaltare gav var under all kritik, och dessutom inte prisvärd. Både Håkan och Anders arbetade med ekonomi och redovisning, så dom tänkte. “Äh, det här kan vi ju göra bättre själva”.

Sagt och gjort. En annons och ett 50-tal föreningar senare kan man blott konstatera att de hade alldeles rätt. Valorem har nu en rörelse som kan mäta sig med de bästa konkurrenterna vad avser kundnytta och pris. Från och med hösten 2010 ingår Valorem i Wasberg Redovisning AB med sammanlagt 18 medarbetare. Kontoret finns på Framnäsbacken 4 i Solna.

Hos Valorem har du en och samma kontaktperson för samtliga frågor som rör den löpande ekonomin för er förening. På så sätt finns det hela tiden någon hos oss som har den totala bilden över er förening. Utöver det har vi naturligtvis också ett bra nätverk av expertis för de olika frågeställningar som dyker upp för en bostadsrättsförening, som din handläggare i sin tur kan rådgöra med.