Samarbetspartners

Maison Advokatbyrå

Valorem samarbetar med Maison Advokatbyrå, en advokatbyrå specialiserad på bostadsrättsjuridik, hyresrätt, fastighetsrätt samt entreprenadrätt. Maison Advokatbyrå består av jur.kand. Katarina Ryman och advokat Rama Sarrafian.

Medarbetarna på Maison Advokatbyrå har lång erfarenhet av att arbeta med bostadsrättsföreningar och hyresvärdar, såväl avseende löpande rådgivning som vid tvister. Både Rama Sarrafian och Katarina Ryman har stor processvana från allmän domstol, förvaltningsdomstol samt hyres- och arrendenämnd.

För många bostadsrättsföreningar och hyresvärdar underlättar det att ha ett nära samarbete med en advokatbyrå i både små och stora frågor. Ni är varmt välkomna att höra av er och kostnadsfritt diskutera er fråga.

Här kan du läsa mer om Maison Advokatbyrå

Jakobsen Properties

Vi erbjuder teknisk förvaltning, skötsel, drift och rådgivningsavtal. Utöver förvaltning av era fastigheter så erbjuder vi vårt gratis verktyg Loomer som skapar en öppnare kommunikation mellan boende och förening. Där samlas allt på samma plats för att minska felanmälningar och allmän ärendehantering. Vi har även en byggprojektsledningssida som sköter allt ifrån besiktning, byggprojektledning, konstruktion samt anbudsstöd. Vi är en stark aktör som vill påverka dagens bostadsrättsföreningar och fastighetsmarknaden i sin helhet. Vi vill skapa förutsättningar för föreningar att skapa mervärde genom smarta digitala lösningar och starkare närvaro. 

Här kan du läsa mer om Jakobsen Properties

Advokatfirman Hellström

Inom juridikområdet är vår samarbetspartner advokatfirman Hellström och Gustaf Cederschiöld som leder Hellströms arbetsgrupp för entreprenadrätt. Han har omfattande branscherfarenhet genom att sedan 2007 agerat ombud för stora och mindre byggbolag, entreprenörer, konsulter, offentliga och privata beställare, samt övriga aktörer inom entreprenad- och fastighetsbranschen.

Här kan du läsa mer om Advokatfirman Hellström

Focus Revision

Valorem har ett mångåriga samarbete med den auktoriserade revisorn Björn Sjödin och Focus Revision. Fördelen med att samla våra kunder till en och samma revisor är många:

  • Vi har tillsammans med revisorn utformat en enhetlig mall för förvaltningsberättelse och årsredovisning. Detta innebär att arbetet med årsredovisningen bli mer effektivt och vi slipper uppdateringar av redan färdiga årsredovisningar samt säkerställer att den blir klar i tid.
  • Det blir lättare för alla parter då man även kan ha löpande kontakt under året avseende olika frågeställningar.
  • Om ni väljer att anlita auktoriserad revisor Björn Sjödin som revisor för er förening kan vi erbjuda ett fördelaktigt pris för er revision.

Här kan du läsa mer om Focus Revision