Sven-Olof Sköld
Brf Torget

"Vi är en medelstor bostadsrättsförening i Solna. För tre år sedan bytte vi ekonomisk förvaltare till Valorem. Vi hade tidigare en av de större aktörerna i branschen och vi var inte nöjda av flera orsaker. Kontaktpersoner var olika för olika frågor och de växlade hela tiden. Service och kvalitet var inte heller tillfredsställande. Valorem levererar alltid högsta kvalitet och alltid i rätt tid. Vi har två kontaktpersoner som ger oss ett personligt bemötande och hög kompetens.  Vi erhåller alltid snabba och konstruktiva svar på våra frågor och funderingar. Kort sagt är vi mycket nöjda med Valorem och ger dem högsta betyg."

Bengt Björkman
Brf Igeldammen 38

"För oss i Brf Igeldammen 38:as styrelse känns det tryggt att vi har valt Valorem som förvaltare av vår förenings ekonomi. Vi har alla vanliga jobb och styrelsearbetet sker på vår fritid. Genom samarbetet med Valorem går arbetet med ekonomin mycket snabbare än tidigare och vi kan använda tiden i styrelsen till andra saker som är viktiga för föreningen. Dessutom får vi alltid bra råd och de ger oss ett otroligt bra bemötande."

Marcus H:son-Lindfors
Brf Arkaden, Brf Kopparen och Brf Mätstången

"Genom åren har vi har vi varit extremt nöjda med Valorems snabbhet och att de alltid löser eventuella problem. Dessutom upplever vi att de kommer med proaktiva förslag på hur vi kan förbättra vår ekonomi och ekonomistyrning vilket är mycket värdefulla råd. Uppföljningen av deras tydliga översiktliga månadsrapporter och likviditetsrapporter ger oss verkligen en trygghet för oss i styrelsen med de beslut vi fattar och det ansvaret vi har gentemot medlemmarna."

Oskar Lind
Brf Stockholm Grimskär nr 1

”Som en nyombildad bostadsrättsförening 2011, valde vi ett välkänt och större bolag för vår ekonomiska förvaltning. Vi är en ganska stor förening med många BRF:er, p-platser och garage, vilket gör redovisningsarbetet komplext. Under de första åren hade vi stora problem att få det att fungera, med sedan vi bytte till Valorem 2015 har vi kunnat andas ut. Vi har hög tillit till varandra, vilket all god samverkan bygger på. Vi är också säkra på att om någon av våra kontaktpersoner skulle sluta – så skulle vi veta det i tid och få en ny lika kompetent”

Per Olof Nyman
Brf Tegelpråmen

”Vi valde Valorem i konkurrens med flera andra aktörer och kom fram till de var det mest kostnadseffektiva valet. Servicenivån är hög och det är enkelt att sköta löpande administration med deras verktyg. Eftersom vi är en styrelse som jobbar helt på frivillig basis utan några som helst arvoden är det viktigt att det stöd vi får är professionellt, snabbt och med kvalitet"

Ingela Rister
Brf Muraren 6

”Valorem har hjälpt oss att bibehålla en mycket god ekonomi i föreningen genom åren, vilket naturligtvis är det allra viktigaste i långa loppet. Utöver det uppskattar vi verkligen det personliga engagemanget hos alla medarbetare.”

Gösta Kaiser
Brf Internationalen 6

"Vi har anlitat Valorem sedan 2008. Anledningen till att vi fortsatt anlita dem är att de är engagerade och kunniga. Det ger oss i styrelsen en trygghet att känna att vi kan lita på vår redovisningsbyrå och att de alltid ger en perfekt service."

Per-Åke Ferngren
Bolvik Camping

"Bolvik Camping bildades som ekonomisk förening i november 1996 av ett gäng husvagnscampare. På campingen finns idag både kort- och långtidsplatser för husvagnar, husbilar, tält och båtplatser. Vi i styrelsen tycker att det är mycket viktigt att ha professionella förvaltare av föreningens ekonomi. Det har vi hos Valorem. Att de dessutom är proaktiva och engagerade, är ett extra plus."

Lars-Gösta Elmermark
Brf Ekbladet

"Bostadsrättsföreningens styrelse har en bra sammansättning av kompetenta ledamöter, men ställs ändock inför svåra frågor att lösa. Men då är det oerhört skönt att ha en kompetent rådgivare till hjälp. Sedan 2013 har Valorem hjälpt oss med allt från vardagliga ekonomifrågor till komplexa ärenden. Personalen ger snabb och god service, vilket vi uppskattar!"

David Parmacek
Brf Knoppen 24

"Sedan 2012 har vi anlitat Valorem som ekonomisk förvaltare. Förvaltningen inkluderar bland annat: bokföring, regelbundna likviditetsrapporter, lägenhetsregister, medlemsförteckning, hantering av månadsavgifter och årsredovisning. Viktigaste för oss är: kompetens, tillgänglighet och flexibilitet. Vi är mycket nöjde med Valorems ekonomiska och förvaltningsmässiga kompetens. Styrelsen kan snabbt få kontakt med Valorems kunniga och trevliga personal. Våra ärenden hanteras tidseffektivt med hög kvalitet. Vi uppskattar Valorems flexibilitet – de anstränger sig för att tillmötesgå våra behov och krav. De är mycket engagerade i förvaltningen av vår förening."

Christina Sandström
Brf Snickaren 2 i Solna

"De senaste fyra åren har vår ekonomi förvaltats av Valorem. Det är vi väldigt nöjda med. Vi har genomfört stora renoveringar, stambyte och andra projekt där vi har haft ett tätt och bra samarbete med Valorem. Den trygghet vi får med vår ekonomiska förvaltare är ovärderlig."

Marie-Louise Nyrén
Brf Eriksbergs Torg 2

"Vi har sedan 2017 alltid fått bra råd från Valorem som hjälper oss att hålla en god ekonomi i föreningen. De har alltid koll och vi uppskattar det personliga engagemanget och proaktiviteten som vi upplever finns hos alla medarbetare på Valorem. Dessutom alltid med ett vänligt bemötande.”